2022 Hangi Burcun Yılı?

Burçlar, astrolojide en çok yararlanılan ve mesaj veren alanlardan biridir. Her yıl, her gün, her hafta burçlarla ilgili yorumlamalar yapılıyor. Özellikle günlük burç yorumlarını takip etmekte zorlanan kişiler yıl genelinde burçlarının nasıl bir gidişata sahip olduğunu merak etmektedirler. Özellikle 2021 senesini geride bırakırken yeni yılda hangi burçların daha şanslı olacağı da şimdiden öngörülmeye başlandı. Yıllık burç değerlendirmeleri genellikle ya yılda ya da altı ayda bir kere yapılmaktadır. Yeni yıl yaklaşırken siz de, eminiz ki burcunuzun verdiği mesajları merak ediyorsunuz. Bizler de burcunuzun bu yılda nasıl bir yol haritası izleyeceğini bir araya getirdik. 

2022 Yılının Şanslı Burçları

Koç Burcu

İkizler Burcu

Başak Burcu

Oğlak Burcu

Balık Burcu

Koç Burcu İçin 2022

Koç burçları 2022 ile birlikte büyük bir saygınlık kazanacaklar. Çevrenizde sağlık sorunları yaşayanlar varsa olumlu yönde sonuca ulaşacak. Yalnız koç burçları için yeni bir ilişki oluşum aşamasına girilebilir. Eğer bir partneriniz varsa da ilişkiniz seviye atlayabilir. 

Boğa Burcu İçin 2022

Bir sebebe bağlı il, ilçe ya da ev değiştirmek isteyen Boğa burçları varsa bu planları gerçekleşecek. 2022 yılı düşmanlara ve rakiplere karşı Boğa burçlarının zafer elde etme yılı. Korkularınızdan tedirginliklerinizden sıyrılıp her şeyden daha emin olacağınız bir yıl sizi bekliyor. 

İkizler Burcu İçin 2022

İkizler burcu için yeni yıl romantiklikle gelecek. Belki de hayatlarında ilk defa bu kadar  romantik bir ruha  bürünecek İkizler, duygusal yönleriyle ön plana çıkacaklar. Önceki zamanlarda sadece düşünme aşamasında olan hedefleriniz için yeni fırsatlar sizi bulacak. 

Yengeç Burcu İçin 2022

Aileye dönük bir yıl geçirecek olan Yengeç burçları, kariyerlerinde de yükseliş yaşayabilirler. İş yerlerinde meydana gelen sıkıntıları çözerek oldukça takdir edilecekler. Aile ve iş konularında olumlu durumlar sizi bekliyor. 

Aslan Burcu İçin 2022

Ailevi sorunların son bulacağı şanslı burç bu yıl Aslan olacak. Yatırım ya da alım satım gibi işlemler nedeniyle Aslan burcu için bu yıl çok hareketli ve doğaçlama ilerleyecek. İyi niyetleri ile ön plana çıkarak takdir toplamaları oldukça yüksek ihtimal.

Başak Burcu İçin 2022

Hedefleri uğruna verdikleri savaştan bu yıl galip çıkacak olan Başak burçları, maddi ve manevi anlamda sonsuz destek görecekler. Özellikle maddi anlamda rahatlayacakları bir yıl olmasının yanı sıra beklenmedik fırsatlarla da yeni girişimlerde bulunabilirler. 

Terazi Burcu İçin 2022

Yalnız Terazi burçlarıi için bu yıl aşk yılı. Mesleki anlamda da yükselişte olacak burçlardan biri. Dış görünüşüne daha fazla önem vermeye başlayarak çevrelerinden oldukça beğeni toplayacak gibiler. 

Akrep Burcu İçin 2022

Kafa karışıklığı ile bu yılı kapatan Akrep burçları, 2022 için daha berrak  ve rahat bir kafa yapısına ulaşacaklar. Akılcı yönleriyle verdikleri tüm kararlar bu yıl olumlu ilerleyebilir. Yakın çevrelerindeki düşmanlara karşı da daha dikkatli olmaları gerekecek. 

Yay Burcu İçin 2022

Sosyalleşme yılı bu sefer Yay burçlarının üstünde duruyor. Yeni bir ilişki yolu gözükürken evliler için de bir çocuk haberi gelebillir. Ayrıca maddi açıdan Yay burçlarının eli epey bir rahatlayacak. 

Oğlak Burcu İçin 2022

Aileleri ile geçmişten beridir süregelen sorunlarını bu yıl çözüme kavuşturacak olan Oğlak burçları, kariyer açısından da emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaklar. Bir terfi ya da atama durumu da söz konusu olabilir. 

Kova Burcu İçin 2022

Gayretlerinin ve isteklerinin karşılığını istediğinden daha fazla şekilde alacak olan Kova burçları, iş ve eğitim gibi alanlarda başarılarına başarı katacaklar. Birtakım yolculuklar gerçekleştirebilirler. Bu sene Kova burçları için oldukça çılgın geçecek. 

Balık Burcu İçin 2022

Her açıdan şanslı olan Balık burçları, bu yılın keyfini sürsünler. Çıkabilecek ufak tefek sorunları bile saniyesinde çözerek her şeyi iyi haline çevirmeyi başaracaklar.